Facebook Demo – Customizer

SIP Construct

1 month 2 weeks ago

SIP Construct

2 months 5 days ago

Er is veel hout op de markt - maar het meeste kan niet als constructiehout worden gebruikt na aantasting door schorskevers en dergelijke. Zagerijen en houtkopers profiteren, terwijl bosbouwbedrijven vrezen voor hun bestaan.

www.ardmediathek.de/mdr/video/umschau/holzpreise-steigen-trotz-hohem-angebot/mdr-fernsehen/Y3JpZDovL21kci5kZS9iZWl0cmFnL2Ntcy83MzA5MWNlZS1kODllLTQwY2EtYTFkYi0wYzM1NDAzYTU0Nzk/?fbclid=IwAR1VYBxHWEqsjtDiCUW8dx_POAt8Hm8hamxn3AmOLKpS-SqTu1K9qo4t6_A

SIP Construct

2 months 2 weeks ago

SIP Construct

3 months 1 week ago

Geachte vrienden van Facebook,

SIP Construct is uw zwaargewicht in lichtgewicht bouwen.

Zoals velen van jullie afgelopen week zijn geschrokken door het lezen van het feit dat het faillissement op 8 oktober 2020 is uitgesproken over SIP Systems te Drachten. Delen wij u mede dat wij “SIP Construct” dit niet zijn. Al hoewel wij ook gevestigd zijn in Drachten en op hetzelfde industrieterrein “ De Haven” en met een bijna gelijkende naam als die van ons, is het begrijpelijk dat er bezorgdheid is ontstaan. Wij hopen op deze manier van publicatie de ongerustheid, telefoontjes en mediaverkeer omtrent dit trieste bericht naar ons toe bij u te kunnen weg nemen.

SIP Construct

www.sipconstruct.nl

Dear Facebook friends,

SIP Construct is your partner in heavyweight lightweight construction.

As many of you were shocked last week by reading the fact that the bankruptcy was declared on October 8, 2020 over SIP Systems in Drachten. We inform you that this is not us “SIP Construct”. Although we are also located in Drachten and on the same industrial estate “De Haven” and with an almost similar name to ours, it is understandable that concerns have arisen. In this way of publication, we hope to be able to allay the concerns, telephone calls and media traffic regarding this sad report to us.

SIP Construct

www.sipconstruct.nl

SIP Construct updated their status.

4 months 5 days ago

SIP Construct

4 months 2 weeks ago

SIP Construct presenteert: mooie vrijstaande woning nabij Biddinghuizen. In samenwerking #Designis, Groningen met ​#Metsä Wood Finnjoist. En #Unilin Insulation

SIP Construct

5 months 3 weeks ago

Ook in de zomervakantie bouwen wij gewoon door.
Mooi bouw weer. 😅

SIP Construct

6 months 1 week ago

SIP Construct

6 months 3 weeks ago

Kamer steunt nationaal bomenplan.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.